ДНК

Знаете ли што е ДНК?
Да Не е Комшиско!

Вицотека

 • Се враќа маж дома целиот напален и и вели на жената:
  - Жено запален сум, ајде да се е*еме.
  Почнале но жена му мртва ладна не...

 • Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот?
  И обајцата имаат 1:1 000 000 да станат луѓе.
 • Жената му вика на мажот “Сега ли се иди дома, 7 сабајле е кај беше цела ноќ!“     
  Мажот одговара “Па нели знаеш...

 • Оди Трпе во трафика и купува цигари. Гледа на кутијата пишува "Пушењето предизвикува импотентност".
  Се враќа и му вика на дечкото што...