Никола

Како се вика циган без кола?

Никола!

Вицотека

 • Која е разликата меѓу педофил и министер за образование?
  Педофилот ги сака децата.

 • Продавам брачен кревет,
  едната половина скоро неупотребена.

 • Баци купил мотор и „ највечи фраер у маало“.
  Ја земал жена му Чае да ја вози на мотророт и почнал да се цепа наокулу, брзо да вози....

 • Оди крадец во аптека и и вика на аптекарката:
  - Дај ми ги сите пари!
  Аптекарката му одговара:
  - Ако немаш рецепта, ништо не...