Средно кафе

Зошто полицаец нарачува 3 кафиња?
За да испие едно средно кафе!

Повеќе од ВицотекаОди некој дечко во трафика и му вика на продавачот: -Дајте ми 3 кондоми! -Сакате кеса? -Не бе, дај ми ги така, не е... + повеќе

Зошто жените живеат просечно 8 години повеќе од мажите? - Господ им надоместува за изгубеното време во паркирање.

Отишол Трпе во сауна. Околу него само голи мажи. Одеднаш на некој му заѕвонил телефонот, типот бркнал во газот, го... + повеќе

Две момчиња зборуваат: - Тоа горе е сонцето? - Не, месечината е! - Не, сонцето е! - Не, месечината е! Прашуваат еден... + повеќе