Ќелавење

Што е ќелавење?
Тоа е физиолошки процес на претворување на главата во газ, прво како форма а потоа и како содржина!

Повеќе од ВицотекаМу го поставуваат на еден Шкот вообичаеното прашање: - Што носат Шкотите под килтот? - Во успешен ден.... кармин!

Судство - хаос Здравство - хаос Образование - хаос Економија - хаос Криминал - организиран

Игра човек карти со своето куче во парк. Им приоѓа човек и вика: Леле колку ви е паметно кучето! А па и не е баш толку... + повеќе

Одат двајца Охриѓани да купат папагали. Продавачов немал два, па на едниот му дал папагал, а на другиот був. По неколку... + повеќе