Известување

Ги известуваме сите љубители и познаници на Чак Норис дека тој вчера почина.
Денес веќе се осеќа подобро!

Повеќе од ВицотекаСтанува збор за професор по математика од оние кои сакаат да си кажат: “Само Бог знае за 5-ка, јас знам за 4-ка, а вие... + повеќе

Си седи Трпе дома и си мисли на Трпана чиј швалер е касапинот: Сега кога ќе дојде дома ке ја прашам: Кај беше? И таа ќе... + повеќе

Ја прашала Трпана својата мајка: - Мамо, може ли да одам со Трпе во кино? - А кој филм ќе го гледате? - Некој хорор. -... + повеќе

Стои на улица дечко и продава пуканки. Му приоѓа пиштол гола девојка и му бара едно паковање пуканки. Тој стои пред неа... + повеќе