Судниот ден

Го прашува Трпе Господ:
Господе кога ќе дојде судниот ден?
Одговор:
Уф, Господ знае!

Вицотека

 • Ја прашува некоја девојка својата пријателка:
  - Гледам имаш нов дечко билдер, вистински маркантен мачо тип! Каков...
 • Мажот е најпаметен за време на сексот затоа што е директно споен со изворот на интелигенција.

 • Што е разлика меѓу педагог и педофил?
  - За разлика од педагогот, педофилот навистина ги сака децата.

  • Доаѓаш дома доцна навечер пијан ќутук и на жената која те чека со метла в раце на врата и велиш: Се мети ли бе у ова време или ќе леташ
  • ...