Северина

Иде Северина кај поп да се исповеда:
Попе грешев.
Знам гледав!

Вицотека: 

Вицотека

  • Во Македонија дошле двајца терористи од една блискоисточна земја со намера да ја спроведат "Алаховата казна над македонските неверници."Еве...

  • Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува:
    - Фато зошто пишуваш 2 на тетратката...

  • Седи ученик на час и приклучен на фејсбук пишува на статус
    "сите на учење а само јас на фејсбук", кога неочекувано му стигнува коментар...

  • Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот ставил ливче: - Гледање 5 евра. Поминале две дами...