Ѕиври

Прашува полицаец возач:
Господине што имате од зимска опрема?
Ѕиври!

Вицотека

 • Си биле тројца мажи и зборувале за тоа чија жена има поголем задник:
  - Мојава, кога ќе седне на шоља, не може да ја видиш шољата....

 • Мујо го прашува Хасо:
  - Што е подобро, да си глупав или да си келав?
  - Да си глупав!
  - E зошто глупав?
  - Па затоа што...

 • Иранскиот претседател седи пред компјутерот во собата на нуклеарно ракетниот центар,
  на мониторот гледа седница на Америчкиот конгрес...

 • Некој фармер купил млад убав петел за да го замени веќе стариот и изморен петел и да си го обнови кокошарникот.
  Кога го пуштил во...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА