Паркинг

Застанува тип со кола гледа полицаец и го прашува:
Смеам овде да паркирам?
Не.
А што се сите овие паркирани коли овде, нервозно прашува типот?
Па тие не ме прашаа!

Вицотека

 • Кумановац у лабораторију да му земев крв.
  Боцка га сестра ама не му тече крв?!
  Боцка га у друг прст исто?!
  Што ќе прави она...

 • Отишол некој човек на доктор и му вели: Докторе што да правам за да немам деца?
  Овој му вели: Еве ти кондом и стави го на пенисот....

 • Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс.
  Кога му го врачиле подарокот, тој го бендисал, но рекол дека не го разбира....

 • Телефон ѕвони во станот на Трпе, пратеник во Собранието.
  Се јавува неговата сопруга и слуша мил женски глас:
  - Добар ден!...