Не е мое

Влегува млада жена кај педијатар и му вели дека бебето нема доволна тежина и дека изминатата недела изгубило 100 грама!
Докторот:
А како се храни бебето:
Жената:
Цицка!
Докторот:
Ај ве молам соблечете се до пола!
Жената се соблака и докторот почнал да ја масира, трие брадавиците, на крај почиња да ги влече и констатира:
Па вие жено немате воопшто млеко!!!
Жената:
Па знам јас ова не е мое дете на сестра ми е, ама драго ми е што наминав!

Повеќе од ВицотекаВлегува некоја баба во автобус и седнува до некој тинејџер со MP3 плеер. Типот имал многу гласно пуштено музика и... + повеќе

Муабетат двајца пријатели во кафана: - Абе, знаеш дека од една пијачка ме фаќа? - Ај, шо збориш, од една само??? - Да... + повеќе

Се возел попот со кола и наишол на мртво магаре, земал телефонот и се јавил во полиција: Добар ден овде поп Трајан,... + повеќе

Која е разликата меѓу педофил и министер за образование? Педофилот ги сака децата.