18 секунди

Чак Норис добил возачка кога имал 18 секунди?!

Вицотека

 • Сопругот ја прашува сопругата:
  - Жено, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била?
  - Со дваесет!
  - Ееее, а баш сакав да си...

 • Буди се циго после операцију:
  - Како се осеќаш - прашуе га доктор?
  - Па добро е докторе, само ноге не ги осеќам!
  - Ааа, епа...

 • Разговор меѓу млад пар:
  - Ова е премногу!
  Јас ти кажувам дека ќе имам бебе, а ти ме прашуваш од кого е!
  - Извини, мислев...

 • Трпана ја застанале на улица да одговори на анкета:
  - Добар ден госпоѓо, дали сте мажена?
  - Да.
  - Според Вас, што е...