Досаден секс

Трпано ај малце јас и ти да промениме начин на секс, вака е веќе многу досадно!
А како би сакал ти?
Па еве да речеме во уво!
Уф мајката па да оглувам.
Еее, ако досега не онеме, биди сигурна и дека нема да оглувиш?

Вицотека

 • Болно љубоморна жена секоја ноќ кога ќе и дојде мажот ја прегледува неговата облека и ако најде некое влакно веднаш прави сцена. Една ноќ не...

 • На час се расправаат двајца ученици и доаѓа наставникот и им вели:
  - Добро, што е ова цел час разговарате?
  Едниот му вели:...

 • Разговараат маж и жена и мажот и вика на жената:
  - Срце сакаш кафе?
  - Да .... (радосно)
  - Епа секако ќе вариш .... стави...

 • Доаѓа Ставре во Њујорк и изнајмува стан. Во него полно глувци. Сака да пријави кај газдата, ама не знае англиски.
  Го вика, овој го...