Проститутка плавуша

Проститутка плавуша се изнервирала после една година одкако станала проститутка,
бидејки дознала дека другите проститутки земале пари!

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Трпе еден ден дома со кеса полна кондоми. Кога го видела Трпана му вика: Де бе Трпе што си купил толку кондоми... + повеќе

Истражувањата покажуваат дека 90% од девојките сакаат момчиња во розеви маици. Иронично е тоа што 90% од момчињата што... + повеќе

Баци и вели на Чае: - Знаеш дека умре Версаче? - Кој бе? - Оригиналот!

Ева: Адам дали ме сакаш? Адам: Ма јок! Ева: (плаче) Тогаш зошто сакаш да водиш љубов со мене? Адам: А гледаш ти некој... + повеќе