Сам себе

Чак Норис успеа да си погледне сам себе во очи!

Вицотека

 • Bio sam srećan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju odlučili da se venčamo.
  Moji roditelji su pomogli na...

 • Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два...

 • - Колку се 2 + 2 ?
  - 4.
  - Примен.
  Образложение: Паметен.
  - Следниот!...
 • Седат Ивица и татко му на маса и му вели таткото на Ивица:
  - Синко, глуп си ко масава! (и тропа по неа)
  А на тоа синот станува и...