Банка за сперма

Влегува тип со маска на глава во банка:
Отвори сефот да не те отепам мори и немој да си помислила нешто!
Ама господине да ви кажам ова не е банка...
Доста мори отварај сефот или готова си!
Ама господине....
Доста последен пат или пукам!
Девојката го отвара сефот внатре се шишиња со бела течност!
Господине ама ова е банка за сперма...
Чути мори, ај земи го ова шише и да си го испила или ќе те убијам!
Го пие девојката цело шише, а ограбувачот вади маската и и вели:
Гледаш мори дека можеш само што несакаш???

Повеќе од Вицотека‎- Дедо искаш ле студентки? - Еееее, таман работа, кој нече студентки! - Ем, оти не запиша баба на факултет?

Седат двајца каубојци во салон: Каубој 1: Го гледаш оној на шанк? Каубој 2: Кој бе, десет луѓе се? Каубој 1: Оној со... + повеќе

01 - Закон за нормалноста - Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш. 02 - Закон за слушање - Ако мислиш дека... + повеќе

Го прашуваат Кумановски боксер пред натпревар ? - Господине со какви амбиции дојдовте ? - Сс Воз да га ебу !!!