Фејсбук боцкање

Ако Чак Нирис ве боцне на Фејсбук ќе умрете!

Повеќе од ВицотекаImamo komšiju u ulici kojeg svi zovemo Žuti. Kupi on zeleni auto a majka mu kaže: • Pa kud zeleni crni Žuti?

Мујо се враќа од доктор и го сретнува Хасо: - Што има ново? - Ништо, бев на доктор. - И што ти рече? - 200 евра. - Абе... + повеќе

Снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот свекрвата здогледала некои убави домати и и рекла... + повеќе

Влегува дечко во црква да се исповеда: -Грешев оче, многу грешев со комшиката во плевната. -А колку пати? -Пааа, попе... + повеќе