Седмица

Чак Норис ја фрли коцката и доби седмица!

Повеќе од ВицотекаЌе добиете слобода на говор ама после тоа не сакам повеќе да ве слушнам!!!

Седи плавуша во автобус, се доближува баба до нејзе и и вели: - Девојче ајде јас и ти да се замениме? - Што јас да... + повеќе

Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата... + повеќе

Двујца пијаници ќутук пијани, седат у паркот и си праат муабет: - Слушај ваму, сеа воа шишето че го скријам зад грб, и... + повеќе