Наставник

Влегува наставникот во школо сите стануваат само Гоки седи:
Тебе Гоки не ти се дига кога влегувам јас!
Ми се дига само наставмичката кога влегува!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаУчителката го прашува мали Џокица: - Џокица, колку е 2-2? - Џокица молчи. - Добро Џокица, имаш две јајца, ако јас ти ги... + повеќе

Трале раскажува на другарите. - Вчера се запивме со Трпе во кафана. Заврна дожд и Трпе ме викна кај него да преспијам,... + повеќе

1. Родителите се грижат за своето дете додека тоа не наполни 48 години. 2. Носиш тренерки со пет линии и натпис “... + повеќе

Доаѓа плавуша во секс шоп: - Каде ви се вибраторите? - Тука, на овој ѕид. - Ууууу, може овој црвениов? - Госпоѓо, тоа е... + повеќе