Чистење

- Како плавуша скршила нога чистејќи лисја со гребло?
- Паднала од дрвото.

Вицотека

 • Жена гледа турска серија на една телевизија. Едно време му се обраќа на сопругот:
  - Види бе, види, колку ја сака Саваш!
  - А ти...

 • Две шмизли попат разговараат и едната и вели на другата:
  - Срцка, џентлмени веќе не постојат!
  Од таму ги слуша Трпе и им вели:...

 • Поп лета во авион и стјуардесата го прашува:
  - Попе, ќе се напиете нешто, има виски, коњак, вино?
  - На која висина летаме?...

 • Наставничката го прашува Трпе:
  - Што знаеш за Шекспир?
  - Истото што и он го знае за мене.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА