Фата и Мујо одат во банка

Фата и Мујо одат во банка да извадат пари. Додека тие биле во банката се случил грабеж. Криминалецот ги подредил сите и ги прашувал дали го имат видено. Сите што одговориле со 'да' ги убивал.
Дошол редот на Мујо.
Криминалецот:
Ме виде ли бе ти мене ?
Мујо:
Јас не бе другар не те видов, Но Фата те виде !!!

Повеќе од ВицотекаСтои Црногорец на плажа во Будва и гледа како се дави еден турист. Доаѓа друг Црногорец и го прашува: - Што правиш бре... + повеќе

Две мачки прават муабет: - Денес сигурно ќе ме бие малер! - Од кај знаеш бе? - Ма од сабајле еден црнец ми го пресече... + повеќе

- Докторе, не знам што да правам. Мажот ми ме фати со љубовник и од тогаш пелтечи. Докторот ја гледа згодна и убава и и... + повеќе

Му оди инспекција во некоја фабрика и прашуваат - Колку луѓе работат во оваа фабрика? И му кажуваат кога е шефот тука... + повеќе