10 Часот

Море мажу, ми вети ќе се вратиш во 10, а сега е 1 по полноќ ?
- Па како 1 кога е 10 мори жено ?!?!
- Како да не, сега одчука 1!
- Е па што сакаш ти, и нулата да ти ја одчука ???

Вицотека: 

Вицотека

  • Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони, во првата колона да застанат сите мажи кои се главни во бракот и кои се...

  • Влегува мажот во спална со овца под рамо, додека жена му лежи во кревет.
    - Драга, ова е свињата која ја е*ев секогаш кога ти ќе ми...

  • Пијаница се враќа дома касно, а жена му не му отвора. По извесно време тропање и закани, и вели:
    Драга, имам букет за најубавата и...

  • Зошто русокоса не јаде перек?
    - Затоа што не знае да го отплетка

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА