Пиење

Некој пие од радост,
некој од мака,
а некој од сабајле

Вицотека: 

Вицотека

 • Влегува разбојник во автобус, вади пиштол и почнува да се дере:
  -Раце горе! Ова е грабеж!
  Еден од патниците воздивнува со...

 • Пред операција, пациентот се тресе од страв.
  - Што ти е бре, човек? - прашува хирургот.
  - Докторе, ова ми е прва операција....

 • Млада жена турка количка со бебе.
  Се среќава со една стара пријателка и започнуваат разговор.
  Пријателката:
  - Леле, колку...

 • 5.30
  - устајање
  - ракијица (0.3)
  - обуци маскирну униформу

  5.45
  - наложи ватру испод казана,

  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА