Секс на гости

Пошол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, се расположиле, пивнале по некоја чашка, и на Хасо му се видела Фата многу убава. Размислувал како да и каже дека му се прави нешто и најпосле зел салвета и и напишал порака:
- Фато, јас би сакал да те е*ам.
- Ако се согласуваш стави ја раката под маса и повлечи ме за ку*от еднаш.
- Ако не се согласуваш повлечи ме едно три - четириесет пати ама малку побрзо.

Повеќе од ВицотекаDodje muž kuči pijan. Žena mu opali šamar i kaže: - Hoceš li još piti? Muž čuti. Žena mu ponovo opali šamar i vikne: -... + повеќе

Џабе ти е добра хилта, ако немаш добра бургија.

5.30 - устајање - ракијица (0.3) - обуци маскирну униформу 5.45 - наложи ватру испод казана, у казан сипај воду -... + повеќе

Професор по право прашува студент на испит: - Дали сопругот има право да отвори писмото упатено до неговата сопруга?... + повеќе