Одмор

Зошто Крушевската република траела 10 дена?
- Затоа што Чак Норис бил на одмор во Крушево.

Вицотека

 • Како ќе препознаете љубезен велосипедист?
  - Секогаш има мушички помеѓу забите!

 • Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја...

 • Директорот и секретарката почнуваат да се сексаат....
  - Директоре, влеговте ли ?
  - Да !
  - Леле колкав Ви је.....

 • Једног дана Мујо ће свом шефу:
  - Шефе, чуо сам да ако одеш на Мјесец и вратиш свој сат уназад можеш се подмладити за онолико времена...