Насилство

Како да извршите акт на насилство врз машкото?
Сокријте му го даљинското!

Вицотека: 

Вицотека

 • Трпана му вели на Трпе:
  Е Трпе, Трпе, ниту кога бевме млади не ми симнуваше ѕвезди, ниту кога се земавме, ниту пак до ден денешен ми...

 • Рамче постојано ја викал жена му крава, таа се налутила, го тужи и ја добива парницата, судијата му забранува на Рамче да ја вика така жена...

 • Pita tata sina",,Sine koga vise volis ? Mamu ili tatu.''
  Sin: ,,Oboje.''
  Tata: ,,A da ja odem u Pariz, a...
 • Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка.
  – Ако ме пуштите, ќе ви исполнам по една желба
  Србинот: – Јас сакам во мојата земја...