Колку поголем толку поглуп

Родителите го однеле 6 годишниот Перица на нудистичка плажа. Како што Перица си играл на плажата, така приметил дека некои жени имале поголеми гради од мајка му па ја прашал зошто е тоа така.
Мајка му му рекла:
- Колку се поголеми, толку е поглупа жената сине.
Задоволен со одговорот, Перица отишол повторно да се игра во водата, но се вратил да ѝ каже на мајка му дека многу од мажите имаат поголем пи-пи од татко му.
Мајка му одговорила:
- Колку е поголем пи-пито на еден маж, толку е поглуп мажот.
Повторно задоволен од одговорот, Перица се вратил да се игра во водата, кога по кратко време возбудено дотрчал кај мајка му:
- Мамо, мамо! Тато зборува со најглупата девојка на плажата и колку повеќе зборуваат толку поглуп станува!

Повеќе од ВицотекаТрпе чита оглас во весник и вели: Слушај Трале, полицијата бара машко од 25 до 45 години, силен, малку ќелав, низок,... + повеќе

Подобро 6 саати во школо него ич спиење!

Таткото го носи малиот син кај психијатар за да го процени до каде е умствениот развој кај детето. Психијатарот го... + повеќе

Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки: - Ох, Директоре... + повеќе