Тежина

Две баби разговараат:
Колку тежиш?
65 килограми со се очилата.
А без нив?
Без нив не можам да ја видам вагата.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЧовек влегува во продавницата и гледа ситуација: Продавачката плаче и се извинува, а човекот до нејзе се дере: - Пи*ка... + повеќе

Жената му вели на својот пијан маж: - Твојата валкана гардероба веќе не ја носам на перење, туку на дестилација!

Го земал Трпе детето и го држи над лонец со врела вода, и чита на глас: - Ако детето не ви го пие млекото, подгрејте го...

Американецот вика: Јас сум мен. Каков мен? Бизнисмен. Англичанецот вика: Јас сум мен. Каков мен? Џентлмен. Мујо вика:... + повеќе