Лизинг

Две плавуши си зборуват:
Абе цуци, ти како го купи тоа BMW?
Ами на лизинг.
А ти како си го купи тој Мерцедес?
Ами на пушинг…

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаРозите се црвени. Сеа бев у Круг. Не знам да пишувам поезија. Ама девојка ти е таму со друг.

Што е интелектуалец: Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.

Во Македонија дошле двајца терористи од една блискоисточна земја со намера да ја спроведат "Алаховата казна над... + повеќе

Си било некое ѓаволче и решило да краде низ светот. Отишло во Африка и рекло: -Јас сум мало ѓаволче со мало куферче, и... + повеќе