Точен одговор

Професор прашува студент:
Кој е омилениот одговор на студентите?
Не знам!?
Точен одговор!

Вицотека

 • 1. За одмор од 5 дена доволен ти е само еден куфер.
  2. Немаш потреба постојано да го надгледуваш сексуалниот живот на твоите другари....

 • Си шетал некој чоек со кучето и поминал друг чоек и му рекол:
  - Напаѓа кучево бе?
  - Не бе голман е!

 • Во аптека:
  - Саат продавате?
  - Оф леле, од каде бе ние саат да продаваме?
  - Ај бе не ме заебаај, нели времето лечи сè?

 • Синот на некој полицаец на школо учел за негативни броеви.
  Но ништо не му било јасно па го замолил неговиот татко да му појасни.
  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА