Црвенкапа

Доаѓа Црвенкапа, трудна, кај Волкот и му вика:
- Абе, во приказната пишува да ме изедеш, а не да ме изебеш!

Повеќе од ВицотекаУмира дегустатор на вино кај еден познат велетрговец со вино, па фирмата објавува оглас за вработување на нов. Се... + повеќе

Го прашува таткото синот: Сине веќе имаш 14 години и ќе мора да разговарме за сексот. Епа кажи тато што сакаш да знаеш?

Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува: - Од кај ти се? - Ги добив на лотарија. После некое време пак: -... + повеќе

К’д доваѓаш дома у сред ноќ, жена ти те чека сс метлу у руке а ти гу прашуеш: - Чистиш или се спремаш да летиш негде?