Хром

Како се вика ром што слуша Хеви Метал??
Хром!!

Повеќе од ВицотекаКако со дечкото? - Не ми е веќе дечко? Уфф, арно ти текна ептен клошар беше. -Сопруг ми е! Ааа, ако убаво баш си... + повеќе

Зошто продавниците кои се отворени 24 часа на ден имаат брави и катанци?

- Зете, замисли си ако дојдат турците, да не заврзат и ти речат: - Качи и се на баба ти или ќе те заколеме! - Што ќе... + повеќе

Чак Норис обесил слика на звучниот ѕид.