Зздраво за забите

Седи некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика:
- Ај мори ќе ми го ис*ушиш ?
- Не бе, не сакам!
- Ајде мори!
- Не бе, не!
- Ај мори ис*уши ми го, здраво е за забите.
- Е ај да ти го испушам, ама зошто е здраво за забите?
- Епа ако не ми го испушиш, ќе ти ги скршам забите.

Повеќе од ВицотекаНаправи нешто за татковината - емигрирај!

Стои Црногорец на плажа во Будва и гледа како се дави еден турист. Доаѓа друг Црногорец и го прашува: - Што правиш бре... + повеќе

Последната мисла на една проститутка: Животот е курва

Како настанал гуштер? Му дале на влав да храни крокодил.