Камин

Како се вика "КАМИН" на македонски ?
Влези!

Вицотека

 • И оди синчето кое е по компјутерите на мајката:
  - Мамо, јас download-иран сум?
  - Не сине, ти си роден!

 • Ако имате дебела жена или девојка, натерајте ја да ослабе со тоа што секој ден ќе пешачи 2 километри. Така таа за еден месец ќе се одалечи од...

 • Доаѓа млад ветеринар во едно село. Го сместуваат кај една вдовица. Пред да си легне и вели на домаќинката:
  - Спијте мирно, Госпоѓо, јас...

 • Вчера сретна две много опасни девојке?
  - Една беше опасно дебела.
  - Друга опасно ружна.