Провалник

Избегал човек од затвор каде што минал 10 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата налетува на млада брачна двојка во кревет. Му наредил на мажот да стане од креветот, а потоа го врзал за столот. Додека ја врзувал жената за креветот, се качил на неа, го бакнувал нејзиниот врат и и шепотел на уво. По извесно време станал и отишол во бањата.

Додека бил таму, мажот и вели на жената:

Слушај, типов е робијаш... сигурно излегол од затвор види му ја облеката. Веројатно минал многу време таму и не видел жена со години. Видов како те бакна во вратот. Ако сака секс не давај отпор, не жали се, направи се што тој ќе ти каже. Задоволи го без оглед на тоа што се ќе ти биде страшно и одвратно. Овој тип е веројатно многу опасен. Ако го налутиме ќе не убие. Биди злато Јас многу те сакам.

Жената шепотејќи му одговорила:

Не, не тој не ми го бакнуваше вратот. Ми шепотеше на уво. Ми рече дека е геј, мисли дека си многу сладок, а прашањето беше дали имаме вазелин. Му реков дека имаме и дека е во бањата. Ти сега не давај отпор, не жали се, направи се што тој ќе ти каже. Задоволи го без оглед на тоа што се ќе ти биде страшно и одвратно.
Биди јак злато и јас тебе те сакам.

Повеќе од ВицотекаЕден ден Трпе отишол на училиште и наставничката кажала: - Кој ќе добие 5-ка на тестот, ќе спие кај мене. И само Трпе... + повеќе

- Зошто плавуши мразат да одат во Ве-Це ? - Треба сами да се соблечат !

Седат Трпе и Перо во кафана и преку улица од кафаната зјапаат во една огромна убава куќа. Т: - Ја гледаш куќана? П: -... + повеќе

Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време? Тогаш би бил женско.