Маж ми е!

Се среќаваат двајца пријатели едниот цел со гипс. Пријателот го прашува:
- Што си целиот завиен со гипсови, што се случило?
- Батка, вчера после долг период имав секс со жена ми, и одеднаш некој заѕвоне на врата а жена ми викна:
- Маж ми е.
- И јас се џитнав низ прозор.

Вицотека: 

Вицотека

 • Го прашуваат малиот Трпе.
  - Го сакаш тато?
  - Не, он ме тепа!
  - А мама, ја сакаш ли?
  - Не, и мама ме тепа!
  - Е...

 • Оди црнец низ пустина и умира од жед. Оди така и налетал на некоја лампа ја допрел лампата а од нејзе излегол дух.
  Духот:
  ...

 • Трпе и вели на учителката:
  - Учителке, јас кога се колнам во мама секогаш лажам, а кога се колнам во тато, тогаш ја кажувам вистината,...

 • - Тато, кажи ми, како јас сум роден?
  - Па сине, знаев дека ќе дојде денов кога ќе се прашаш.
  - Еве како. тато и мама еден чет...