Задно седиште

Се возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка.
Дечкото од совозачко седиште прашува: Колку бараш женска?
- Пааа, од напред 100 евра, а од назад 200 евра.
Тогаш еден од оние на задното седиште вели:
- Е зошто за нас поскапо?

Повеќе од ВицотекаКакво мислење имате за хомосексуалците? ХИВ позитивно!

- Абе, можеш да имаш секс? - Да чукнам во дрво, можам. - Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс...

Зошто плавуша ги храни кокошките со чоколадни јајца? - За да и носат киндер јајца.

Како компјутерџија поправа автомобил? - Излага од него и повторно влегува!!!