Успех

Пациент му се жали на угледен средовечен психијатар:
- Докторе, мојот живот веќе нема смисла. Жена ми ме напушти, тештата и тестот веќе не ми доаѓаат...
Психијатарот го прекинува:
- Еј, почекал малку, ти ме заебаваш?
- Како ти успеало тоа?!

Вицотека

 • Го фаќаат Столе при грабеж на банка и го носат на суд.
  Судијата:
  -Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалиме казната.
  Столе:...

 • Што велат новороденчиња во БиХ кои се родени со царски рез:
  - Ни матичен број ни пи*ка материна!

 • Отишол Мујо во Германија и на Фата и купил вибратор. Кога се вратил ја прашува Фата:
  - Зошто си го фрлила, па знаеш ли јас колку скапо...

 • Си биле еден тенк и едно фичо.
  Тенкот го запрашал фичото: Добро како можеш да живееш со мотор во газот?
  Фичото на ова му...