Плакнење коса

Зошто Плавуша кога оди во купатило ја мие косата а не ја плакне???
- Зошто на шампонот и пишува "WASh & GO"

Вицотека

 • Во болница докторот му се обраќа на пациент:
  - Овие апчиња за лечење на Корона вирусот ќе мора да ги пиете до крајот на животот....

 • Вика му баба на дете:
  - Синко, ќе иду с'с твој точак на гробишта.
  - Добро бабо а кој ќе ми га врати ?!?!?

 • Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku. Muž kaže:
  • Baš je zgodna ona tamo… samo, šteta...

 • Сите одат еден е*е - Свaдба
  Еден оди сите е*ат - Маж на службен пат
  Сите одат сите е*ат - Оргија
  Еден оди сите нае*але -...