Поплака

Се жали жената на пријателката:
Маж ми ме изневерува!
Пријателката:
Пи*ка му материна!!!
Жената:
Нема везе, му ги дупнав сите кондоми:
Пријателката:
Пи*ка ти материна!!!

Вицотека

 • Продава циган појачало, па го фали, го фали...и го прашува човекот:
  - А колку ватно е, знаеш?
  Цигово вика:
  - Аууууу...

 • Жена на мужа:
  Срце бе па сс презерватив не е превара!
  - Да и сс пригушивач не е убиство.

 • Зошто мажите секогаш "трчаат" по девојки што не планираат брак?
  - Па и кучињата што трчаат по автомобилите но немаат намера да возат!

 • Upeca čovek zlatnu ajkulu a ona mu kaze:
  - Pusti me i ispuniču ti jednu želju.
  - Želim da mi ku*ac bude do zemlje.
  I ajkula...