Печатење

Како плавуша печати?
- Го става мониторот на фотокопир.

Повеќе од ВицотекаЗошто плавуша лази кога оди во маркет? -Затоа што бара ниски цени.

Неверство е кога две погрешни лица ја прават вистинската работа.

Влегува мажот во спална со овца под рамо, додека жена му лежи во кревет. - Драга, ова е свињата која ја е*ев секогаш... + повеќе

Директор на фирма вработува нова секретарка. Уште првиот ден и ги диктира правилата: - Кога ќе речам Сакам кафе, значи... + повеќе