Црно дете

Кинески пар добиле црно дете и го крстиле:
-- САМ ТИНГ РОНГ

Вицотека: 

Вицотека

 • Натпис на надгробен споменик
  -Тука лежи женами, а јас дома почивам во мир!!

 • Стар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине еден ден и потоа сам...

 • Што е дипломат:
  Оној што ти кажува да одиш во три пичке материни, на таков начин што едвај чекаш да почне патувањето.

 • Влегува некој тип во салон за тетовирање и вика: Сакам на грбот да ми истетовираш пич*а.
  - Добро, нема проблем...
  - После десет...