Три свињи

Можеби не сте слушнале за овој рецепт,
но сигурно сте го правеле некогаш дома!
Име на рецепт:
- Три свињи.
Начин на приготвување:
- Земете 2 кила ракија 3 домати малце сол и
поканете двајца пријатели на гости.

Повеќе од ВицотекаТрпе живеел на село и еден ден си нашол жена. Ја шетал по нивите и и објаснувал. Она е шталата на комшијата, нашата... + повеќе

Ставаат пирсинг во ушите, носот, брадавиците, папокот, на клиторисот, се породуваат со царски рез, ставаат силикони во... + повеќе

Зошто црнец кога јаде чокладо обавезно става бели ракавици? - За да не си ги изеде рацете!

Заклучок на еден истражувач за историјата на човечкиот род: - Да беа Кинези Адам и Ева, нашата историја би била сосема... + повеќе