Ромео

Како се вика циган љубовник?
Ромео!

Повеќе од ВицотекаТВ екипа прави интервју со Баци пред ТЦ Бисер: - Во кое време живеевте подобро во Титиво време или сега. Баци: - Боље... + повеќе

Влегол човек во продавница за домашни миленици и бара да купи папагал. Продавачот му покажува три и му вели дека првиот... + повеќе

Разговараат Мујо и Фата: Фата: Абре Мујо што е ова големо во дворов? Мујо:  Е Фато тоа е мојот нов трактор IMT-539.... + повеќе

Се враќа мажот од службен пат, и за да провери дали се швалерисувала жена му, го отворил прозорецот и почнал да и вика... + повеќе