Душо ме сакаш

СМС порака
-Душо ме сакаш
-Да те сакам
- Обејкај ми после свадбата ќе престанеш да пушиш
- Ок
- И ќе престанеш да пиеш
-Ок
- И нема поќе да одиш во кафеани со другарите
- Ок
- Што ти сакаш да промениш за мене?

- Идејата да се женам!!!

Вицотека

 • Смртта дошла по Трпе, заѕвонила на врата и Трпе отворил:
  - Добар ден, Трпе.
  - Добар ден.
  - Дојдов по твојата душа!
  ...

 • Во еден град, брачен пар прославувал 25 годишница од бракот. Тие како пар биле познати по тоа што никогаш не се скарале....

 • Во ординацијата на познат психијатар лежи пациент и го раскажува својот проблем:
  Докторе секоја ноќ го сонувам истиот сон. Сонувам како...

 • Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
  -И татко му се израдувал: Браво бе...