Пасош

Само Чак Норис може да извади Македонско државјанство од Грчка амбасада.

Вицотека

 • Трпе видно нервозен влага во кафана со пушка и се дере:
  - Кој спиел со жена ми!?
  А од страна некој му дофрлил:
  - Ма немаш...

 • Некогаш одамна, Господ го немало седум дена од царството небесно. Кога повторно се појавил, Архангел Гаврил го прашал:...
 • Блажо јаде лиснато у една пекара, нашол влакно, и ја прашуе продавачката;
  - Воа лиснатото, со шо е ...
  - Со јајца...
  - Ее...


 • Што е мигрена:
  - Најупотребувана контрацепција од страна на жените