Што е криза?

Е да знаете што е криза???
Кога влeгуваш во кинеска продавница и викаш:
Ништо, ништо, само гледам!?!

Повеќе од Вицотека- Знаете ли што е родео секс? Одговор: - Тој лежи на грб, ти седиш на него, со едната рака се држиш за влакната на... + повеќе

Трпе и вели на Трпана. - Мацо, сакаш да поминеме фантастичен викенд? - Да драги! - Е па се гледаме во понеделник!!!

Јавља се кумановац у радио и вика: - Ја најде новчаник! - Добро и што најде у њега? - Па имаше 1500 евра, 150 000 ден.... + повеќе

Новинар интервјуира американски милијардер: - Како стекнавте толкаво богатство? - Многу едноставно. Кога стигнав во... + повеќе