Поправена грешка

Зашто господ ја создал жената?
Затоа што кога го создал мажот рекол:
Упс! Каква грешка!
Одма ја поправил грешката и ја создал жената.

Вицотека

 • Разговараат двајца полицајци и едниот видно разочаран му вика на другиот:
  - Дознав дека жана ми е педер!
  - А бе што тропаш...

 • Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна месечина, романтична...

 • Kako se zove vrtic za gej decu?
  TRTIČ.

 • Зошто господ ги мрази педерите?
  Епа, Ева била неумна и господ ја казнил да ја боли чиндата кога ќе се пораѓа и кога ќе крвари месечно....