Москвич

- Зошто не пали „Москвич“ во Сибир?
- Замрзнал возачот.

Повеќе од ВицотекаЕј , старецу – викнал ѓаволот -Кој си ти? прашал старецот -Јас сум ѓаволот... -Добро за тебе, штом си ѓавол.. -Се... + повеќе

Избегал човек од затвор каде што минал 10 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата... + повеќе

08:00 Почеток на работниот ден. 08:30 Пристигнување на работно место. 08:45 Пауза за кафе. 10:00 Проверка на e-mail 11:... + повеќе

Иако во почетокот се чувствуваа непријатно поради фактот што мораа да делат иста кабина, и двајцата брзо заспаа,... + повеќе