Хранарина

Две плавуши кои работеле како секретарки кај различни директори си пиеле кафе и си разговарале. Едната ја запрашала другата:
Колку те плаќа оној твојот?
Па, 500 евра, одговорила другата.
Како 500, а мене овој мојот ми дава 470 евра?!
Па првата ја прашува втората:
Ти го галиш по јаjцата кога ќе дојде на работа?
Да.
Го бакнуваш неговиот „пријател“ за добро утро?
Да.
Му го пушиш додека не сврши?
Да.
А, голташ?
Да.
Епа ти одбива за хранарина!

Вицотека

 • Разговараат две другарки. Едната и вика на другата:
  - Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика:
  - Епа ајде со здравје...

 • Што вели плавуша кога ќе види лушпа од банана 20 метри пред неа?
  – Срање, сега пак ќе паднам.

 • Доаѓа Игорче кај мајка му...
  И: Мамо, ајде да си играме маж и жена ?
  Мајка му збунета одма отишла кај психолог да се консултира,...

 • Отишле Мујо и Фата на доктор. Влегол Мујо прв во ординацијата па веднаш решил да му се пожали на докторот:
  - Докторе, имам проблем со...