Погреб на поп

На погреб на еден поп, му раскажува пријател на друг:
- Пари, алкохол и жени го однесоа два метра под земја.
- Како бе!?!
- Па тој беше поп!
- Го прегази камион кој превезувал цигари, што го возела камен пијана жена.

Повеќе од ВицотекаИранскиот претседател седи пред компјутерот во собата на нуклеарно ракетниот центар, на мониторот гледа седница на... + повеќе

Го кара жената мажот: - Не смееш повеќе да пиеш ракија таа е многу е штетна. - Е како мори жено заклучи дека е многу... + повеќе

Fata popunjava anketu. Ime: Fata Suljić Mesto rođenja: Kod kuće. Znak u horoskopu: Ovca. Koji automobil vozite: Muž... + повеќе

Море мажу, ми вети ќе се вратиш во 10, а сега е 1 по полноќ ? - Па како 1 кога е 10 мори жено ?!?! - Како да не, сега... + повеќе